Over Carlo


Als fotograaf zie ik de wereld door een creatieve lens. Deze visie heeft me vele avonturen gebracht en heeft mij de kans gegeven om samen te werken met een aantal echt getalenteerde individuen. Ik ben altijd op zoek naar meer mogelijkheden om professioneel verder te gaan, door te groeien en mijn vaardigheden uit te breiden. 

nostalgisch, filmisch, tijdloos, romantisch, avontuurlijk en ongedwongen. Ach, misschien ook nog een vleugje artistiek. Het is eigenlijk lastig om in woorden te vatten wat ik voel voor mijn fotografie en hoe ik het leven ermee benader. Want het is zó veel. Het is intens en dynamisch, er komt zoveel samen, net als het leven soms kan zijn.


Neem contact met me op als je meer te weten wilt komen.

Portfolio Contact

Wat kan ik voor jullie betekenen?


Ik heb ervaring met bruiloften en portretten, zodat ik jullie trouwdag op een prachtige manier kan vastleggen. De stijl die ik gebruik is een zogenoemde " documentaire"-stijl, waarbij ik niet nadrukkelijk aanwezig zal zijn, maar me volledig zal concentreren om zo de mooiste momenten te herkennen en vast te leggen. Ik weet precies wat er kan gebeuren op jullie belangrijke trouwdag, waar ik moet zijn en wat belangrijk is.
Ik heb vaak veeleisende bruidsparen. Terecht; je trouwt immers maar één keer. Ik heb al heel wat eisen voorbij horen komen en daarvoor bied ik allerlei mogelijkheden. 

 Loveshoot/Portretfotografie vóór de trouwdag.

 Trouwfotografie tijdens de trouwdag. 

 Portretshoot  na de trouwdag

Deze bied ik aan als mogelijkheid om te doen ná de bruiloft. Tijdens deze shoot nemen we rustig de tijd om samen met jullie een prachtige reportage te maken. Je zult dan niet de druk van de trouwdag zelf hebben en we kunnen ons helemaal richten op alle mooie plaatjes. Omdat er zo veel mogelijk is, adviseer ik jullie heel graag in een persoonlijk gesprek en zal ik helder en duidelijk aangeven hoe we jullie bruiloft goed gaan vastleggen.